۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
تعداد بازدید : 8

وبینار آموزشی آشنایی با نحوه تدوین و انتشار پیام پژوهش های سلامت با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران، یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار خواهد شد

مدرس این وبینار، سرکار خانم دکتر پیوند باستانی، دانشیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهند بود

به منظور توانمندسازی محققان حوزه سلامت در:

- ارائه نتایج تحقیقات به زبان اجرایی

- آشنایی با مفهوم سیاست گذاری و تصمیم گیری آگاه از شواهد

- تسهیل کننده ها و موانع استفاده از شواهد در تصمیم گیری

- طراحی پژوهش با توجه به نیاز مصرف کننده نهایی

- آشنایی با مفهوم ترجمان و کاربست دانش

- شناسایی مخاطب، تولید و انتقال پیام و مدلهای کاربردی

این دوره آموزشی غیر حضوری با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز در دو یا سه جلسه طراحی شده است. اولین جلسه از این دوره با عنوان آشنایی با تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت در تاریخ سوم اسفند ۹۹ برگزار شد و دومین جلسه آن با عنوان آشنایی با نحوه تدوین و انتشار پیام پژوهش های سلامت در سطح ملی با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect برگزار خواهد شد. لذا از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز و کلیه پژوهشگران و علاقمندان از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر صادر خواهد شد.

لینک شرکت در کارگاه: http://vc.bums.ac.ir/mim

سامانه دریافت گواهی حضور در وبینارهای حوزه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

نظر شما :
ما را در فضای مجازی دنبال کنید